Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία Πανόρμου Υλικά & Ανακαινίσεις είναι δομημένη σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει τον τομέα των ανακαινήσεων οικιών και καταστημάτων.

Έπιπλα κουζίνας, αλουμίνια, πόρτες ασφαλείας, μεσώπορτες, πατώματα, μονώσεις ταρατσών, ελαιοχρωματισμοί, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες.

Λόγω των δύσκολων οικονομικών εποχών που όλοι μας βιώνουμε και με κύριο μέλημα μας να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί προσφέρουμε χαμηλές τιμές χωρίς να περιορίζουμαι την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε.

Με κύριο μέλημα μας την παραπάνω αρχή γεννήθηκε η δεύτερη κατηγορία.

Η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει την πώληση χρωμάτων,οικοδομικών υλικών ,βερνικιών,εργαλείων,μονωτικών υλικών,πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας που στεγάζεται και η έκθεση μας για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, προσφορές και να σας ταξιδεψουμε στον μαγικό κόσμο των χρωμάτων και υλικών κατασκευής.

Φιλοσοφία μας

Να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές τις αγοράς  προμηθεύοντας τα καλύτερα προοιόντα τόσο στον τεχνίτη όσο και στον ιδιώτη. Ποιοτική και φιλική εξυπηρέτηση από ειδικευμένο προσωπικό. Σεβασμό και υπευθυνότητα στις εργασίες που αναλαμβάνουμε.

Σύμμαχοι μας

Οι κορυφαίες εταιρείες του χώρου.